Στολισμός εκκλησιάς

Γαμου

Μετά την υπόσχεση που δώσατε του «για πάντα μαζί» ήρθε η ώρα να σας υποσχεθούμε και εμείς με την σειρά μας, ότι μαζί σας, θα δημιουργήσουμε και θα υλοποιήσουμε τον γάμο των ονείρων σας.

Μέσα από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε σας προτείνουμε ιδέες για την επιλογή του στολισμού στην εκκλησία, καθώς και τον συνδυασμό των λουλουδιών, ανάλογα με το ύφος του γάμου σας.

Vintage ή μοντέρνο, Minimal ή κλασικό, μονοχρωμία η πολυχρωμία, τριαντάφυλλα ή τουλίπες, ορτανσία ή παιώνιες!! Όπως κι αν θέλετε να ντύσετε την εκκλησιά την ήμερα του γάμου σας μπορούμε να σας ετοιμάσουμε την πρόταση μας

Βάπτισης

Το μικρό σας πλασματάκι μεγάλωσε και χρειάζεται το ονοματάκι του.

Ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση; Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά επίσης και αν το θέλετε, πιο ανατρεπτικές ιδέες για την μοναδική βάπτιση του παιδιού σας. Από το σετ βάπτισης έως τον στολισμό βάπτισης, δημιουργούμε με τα ίδια υλικά και χρώματα για ένα chic καλόγουστο αποτέλεσμα.

Η διακόσμηση της εκκλησίας & του χώρου της δεξίωσης για τη βάφτιση, χρειάζεται ένα κομψό & φροντισμένο αποτέλεσμα που έχει μελετηθεί με λεπτομέρεια! Πρωτότυπες ιδέες στολισμού για βαπτίσεις γεμάτες χρώματα βγαλμένες από παραμύθι.