Λέλα

ΛΕΛΑ  FLORIST EVENT DESIGNER

Η αγάπη μου για τα λουλούδια και την τέχνη, με ώθησαν να δημιουργήσω το δικό μου χώρο. Από τα πρώτα μου βήματα, ως βοηθός σε ένα κλασσικό ανθοπωλείο της Λάρισας,  συνειδητοποίησα  το πάθος μου να σχεδιάζω και να δημιουργώ γάμους και βαφτίσεις . Η σύνθεση των βοτανικών υλικών και τα μαγεμένα λουλουδένια σκηνικά, με συνεπήραν.

Αυτό  άλλωστε ήταν  και το κίνητρο μου , για  να παρακολουθώ συνεχώς επιδείξεις, από καταξιωμένους  FLORIST DESIGNERS , τόσο  στην  Ελλάδα όσο  και  στο  εξωτερικό .  Με αυτό τον τρόπο, εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου πάνω στoν κλάδο της  ανθοδετικής. Η συμμετοχή μου στα  «POWER SEMINARS IN FLORISTY»  που υλοποιήθηκαν στην  Αθήνα , σε τρεις  κύκλους σπουδών, από FLORIST SPECIALISTS από την  Ελλάδα και την Κύπρο ,  είχε ως αποτέλεσμα  την   πιστοποίηση μου  σε FLORIST   SPECIALIST .  Το 2018 είχα  την τιμή  να συμμετάσχω και στο Φεστιβάλ λουλουδιών –Greek Flower Cup PRO γνωρίζοντας συναδέλφους από διάφορες χώρες του κόσμου.

Οι γαμήλιες εκδηλώσεις «art de la table», οι floral δημιουργίες ,οι βαφτίσεις  και τα συνέδρια με έχουν καταξιώσει στην πόλη μου. Έχοντας πλέον αυτό το υπόβαθρο και θέλοντας να παρουσιάσω  δείγματα της δουλειάς μου, προχώρησα στην δημιουργία ιστοσελίδας –  https://lelapetrotou.gr/.

Η ομάδα μου κι εγώ  αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και  το αποτέλεσμα  είναι  το δικό σας ονειρεμένο σκηνικό .